GEVELRENOVATIE

GEVELS RENOVEREN EEN VAK APART

U kunt er niet omheen maar gevels zijn het visite kaartje van uw woning of bedrijfspand. Friesland Bouw en Montage is het bedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren van gevels. Door het weer maar ook door uitlaatgassen hebben gevels om de zoveel tijd een opknap beurt nodig. Wij kunnen dit voor u verzorgen, wanneer dit gaat om een woning of grotere projecten voor ons geen probleem. Door onze ruime ervaring in de bouwsector en oneindig veel projecten op het gebied van gevelrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht voor het uithakken van gevels, schoonspuiten van gevels, traditioneel voegwerk, metselwerk en nog veel meer.

Doordat wij meedenken en creatief omgaan met problemen hebben wij voor ieder probleem een oplossing. Op zoek naar een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in gevelrenovatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze frisse blik en Friese nuchterheid staat garant voor een prettige samenwerking. Benieuwd naar projecten die we hebben afgerond? Neem dan eens een kijkje op onze projecten pagina.

IMPRESSIE

gevelrenovatie

MOGELIJKHEDEN

Voor het opknappen van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres, uw gevels zijn het visite kaartje van uw woning of pand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

  • Reinigen
  • Voeghakken
  • Voegen
  • Snijvoegen
  • Impregneren

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?