MONTEREN STAALCONSTRUCTIES

STAAL CONSTRUCTIES MONTEREN

U kunt bij Friesland Bouw en Montage ook terecht voor het monteren van van diverse staalconstructies. Wij beschikken over meerdere werk ploegen die werkzaam zijn door heel Nederland. Er zijn vele verschillende constructies met ieder een ander plan van aanpak. Friesland Bouw en Montage kijkt met de opdrachtgever naar het geheel en maakt tenslotte een gedegen plan om tot een uitstekend resultaat te komen.

Daarnaast is het mogelijk als aannemer of staalbouwer ons in te schakelen en montage werk aan ons uit te besteden. Wij beschikken over ons eigen gereedschap en kunnen geheel zelfstandig opereren.

Doordat wij meedenken en creatief omgaan met problemen hebben wij voor ieder probleem een oplossing. Op zoek naar een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in het monteren van staal constructies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze frisse blik en Friese nuchterheid staat garant voor een prettige samenwerking. Benieuwd naar projecten die we hebben afgerond? Neem dan eens een kijkje op onze projecten pagina.

IMPRESSIE

staal_fbm

MOGELIJKHEDEN

Staal constructies zijn voor ons geen enkel probleem, inzetbaar door heel Nederland. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

  • Bedrijfshallen
  • Loodsen
  • Magazijnen
  • Verbouwingen
  • Productiehallen

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?