RENOVATIE

DUURZAME RENOVATIE VAN OUDERE PANDEN

Friesland Bouw en Montage is ook in te schakelen voor het renoveren van uw woning, wij zijn gespecialiseerd in ambachtelijke bouw methoden, verbouwingen en renovaties. Bij het renoveren is het belangrijk om karakteristieke eigenschappen te bewaren en de wensen van de klant te verwerken in de opdracht. Elk pand heeft haar eigen karakteristieke uitstraling en bij een renovatie is het belangrijk om hier rekening mee te houden.

Wanneer u een oud pand wilt moderniseren is het vanzelfsprekend dat oudere kenmerken bewaard blijven. Friesland Bouw en Montage is in te schakelen voor het volledig strippen van woningen of het deels renoveren van uw woning. Uitvoering van renovatie klussen gebeurt vaak in samenspraak met architecten, adviesbureaus of project ontwikkelaars. Deze partijen handelen vaak in opdracht van de eigenaar en schakelen vervolgens ons in om de klus te klaren. Kortom Friesland Bouw en Montage is de geschikte partner voor renovatie werk.

Doordat wij meedenken en creatief omgaan met problemen hebben wij voor ieder probleem een oplossing. Op zoek naar een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in het renoveren van woningen of vastgoed? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze frisse blik en Friese nuchterheid staat garant voor een prettige samenwerking. Benieuwd naar projecten die we hebben afgerond? Neem dan eens een kijkje op onze projecten pagina.

IMPRESSIE

home_widget_1

MOGELIJKHEDEN

Renoveren is een investering in uw woning of pand en kan aanzienlijk zorgen voor besparing op uw maandelijkse lasten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

  • Woningen
  • Boerderijen
  • Winkels
  • Appartementen
  • Vakantie woningen

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?