RESTAURATIE

OUDE GEBOUWEN RESTAUREREN

Restaureren is een vak apart en hier komt veel ervaring en vakmanschap bij kijken. Wanneer het gaat om gevels, plafonds of gehele panden/ woningen wij beschikken over de juiste kwaliteiten om dit uit te voeren. Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector zijn wij uw specialist op het gebied van restauratie. In de meeste gevallen gaat het vaak om monumentale of historische panden en deze verdienen bij uitstek een uitstekende restauratie. Friesland Bouw en Montage is bekend met vele oude bouwmethoden en zijn dan ook de specialist op het gebied van restauratie.

In goed overleg met de opdrachtgever maken we samen een plan om voor een prachtig eindresultaat te zorgen. Het is belangrijk dat oude elementen zorgvuldig worden behandeld en waar nodig worden gerepareerd.

Doordat wij meedenken en creatief omgaan met problemen hebben wij voor ieder probleem een oplossing. Op zoek naar een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in het restaureren van monumentale panden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze frisse blik en Friese nuchterheid staat garant voor een prettige samenwerking. Benieuwd naar projecten die we hebben afgerond? Neem dan eens een kijkje op onze projecten pagina.

IMPRESSIE

restauratie

MOGELIJKHEDEN

Restaureren is een specialisme en een vak apart, Friesland Bouw en Montage werkt alleen met vakbekwaam personeel om dit uit te voeren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

  • Woningen
  • Grachtenpanden
  • Scholen

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen?