A +++ energielabel voor ons mooie pand

Ons Bedrijfspand heeft een prachtig Energielabel ontvangen en daar zijn we trots op. Inmiddels werken wij alweer ruim 1 jaar vanuit ons mooie pand aan De Roede 8 te Franeker. In het afgelopen jaar is er veel gebeurd, zowel binnen als buiten.

Het buitenterrein is voorzien van asfalt en we hebben een strakke omheining gekregen. Een mooie snelle glasvezelverbinding voorziet ons pand van goed werkend internet. Binnen zijn mooie kantoren gemaakt die allemaal zijn voorzien van airco en ingericht met duurzaam meubilair. Veltman vloeren heeft een prachtige PVC vloer op zowel de beneden als bovenverdieping gelegd.

Ook liggen er inmiddels 72 zonnepanelen op het dak en deze doen uitstekend hun werk, laat de zon maar schijnen! Omdat wij als bedrijf duurzaam betrokken zijn, vinden wij het belangrijk om na te denken over de toekomst, het gebruik van materialen en het doen van investeringen. Zo hebben wij ons bedrijf recent door een erkend bedrijf laten inspecteren, van de energie inspecteur hebben wij het energielabel A +++ mogen ontvangen. Het Energielabel geeft aan hoe energiezuinig het pand is.